Toimitilojen vuokraus

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimitilat?

NV Kiinteistösijoitus tarjoaa toimitiloja vuokralle hallinnoimissaan toimitilakohteissa pääkaupunkiseudulla. Tutustu vapaisiin ja vapautumassa oleviin toimitiloihimme oheisesta linkistä.

Toimitilakohteitamme

Alla löydät muutaman esimerkin kohteistamme pääkaupunkiseudulla. 

Vantaa

Tammiston Kauppatie 11

Tammiston Kauppatie 11 on näkyvällä paikalla Tuusulanväylän varrella sijaitseva liikekiinteistö. 

Vuonna 1988 valmistunut 2- kerroksinen liike- ja varastorakennus on kooltaan n. 20 000 m². Kiinteistö sijaitsee erittäin vetovoimaisella paikalla Tammiston kaupallisen keskittymän eteläosassa. 

Rakennuksen edessä on laaja asiakaspysäköintiin tarkoitettu piha-alue.

Käyntiosoite: Tammiston Kauppatie 11, 01510 Vantaa

Espoo

Lasihytti 1

Lasihytti 1 on Espoon Kauklahdessa sijaitseva teollinen kiinteistökokonaisuus.

Kohde koostuu kahdesta toisiinsa kiinteästi yhteydessä olevasta tuotanto-/varastorakennuksesta (kokonaisala n. 15 000 m²) ja erillisestä 3-kerroksisesta toimistorakennuksesta (n. 3 000 m²).

Kohde sijaitsee logistisesti sujuvalla alueella Kehä III:n välittömässä läheisyydessä ja Kauklahden juna-aseman vieressä.

Käyntiosoite: Lasihytti 1, 02780 Espoo

Helsinki

Pöllölaakso

Pöllölaaksona tunnettu kiinteistö Ilmalankatu 2:ssa sijaitsee Pasilan Ilmalassa. Kiinteistö tarjoaa toimisto- ja studiotiloja media-alan toimijoille, joista alue on tunnettu.  

Ilmalan juna-asema on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja kiinteistön ulkopuolella on lähimmät bussipysäkit. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet myös autoilijoille. Parkkipaikat sijaitsevat pihalla ja pysäköintirakennuksessa.

Käyntiosoite: Ilmalantie 2, 00240 Helsinki